Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /storage/content/46/103746/forum.northsidebulls.se/public_html/include/common.php on line 59 Solna Täby United: Gemensamt Forum / ULU U15 och ULU U17 till Austin, Texas

Nyheter från hemsidan

Northside Bulls Solna Chiefs Täby Flyers Roslagen Bulldogs

Solna Täby United: Gemensamt Forum

De tre klubbarna Northside Bulls, Solna Chiefs och Täby Flyers samverkar. Detta är klubbarnas gemensamma forum, även vår farmarklubb har en del på forumet

Du är inte inloggad.

Meddelande

Tala om vilka ni är!
Ni som är spelare/funktionärer i Northside Bulls, Solna Chiefs och/eller Täby Flyers: Tala om vilka ni är.
Klicka på "Profil", sedan på "Personlig info."
De som vi adm:ar vet är spelare/funktionärer får se mer på forumet än andra...
Enklast är att ni tar kontakt med er HC och ber honom meddela admin vilket "nick" som ska ha tillgång till de slutna forumdelarna.
(Just nu är det nästan 100 registrerade användare som vi inte vet om de är spelare eller inte.)
  • Index
  •  » U15
  •  » ULU U15 och ULU U17 till Austin, Texas

#1 2012-01-17 13:03:29

Coach Mike
Bulls U-19 HC
Registrerad: 2006-07-13
Inlägg: 223

ULU U15 och ULU U17 till Austin, Texas

Hello Gentelmen,

Just saw this and thought I would post it for you......(The LINKS do not work) but you can find the actual article here

http://iof1.idrottonline.se/SvenskaAmer … stinTexas/

///  Coach Mike


Sverige kommer under sommaren att delta med representationslandslag i både U15 och U17 när USA Football anordnar International Development Week i Austin, Texas under sommaren 2012.


Sverige kommer tillsammans med tre andra internationella lag samt fyra amerikanska representationslag att delta under både U15 och U17 veckorna.

Datumen för U15 veckan är 28 juni-6 juli. Datumen som gäller för U17 veckan är 5 juli-12 juli (kan komma att ändras med någon dag).Vi kommer att skicka ca 45 spelare per lag tillsammans med 10-15 ledare och tränare per lag.

Platsen för hela arrangemanget är Texas University i Austin. Dessa veckor pågår samtidigt som VM för U19 där Sverige kommer att delta.

Mer information om hela arrangemanget hittar ni om ni klickar här

Kostnaden för veckan är 7000 kr plus flygbiljetten. Pris för flygbiljetten håller för närvarande på att förhandlas fram. I priset ingår bland annat mat och logi för hela veckan i Austin, tillgång till träningsplaner, utbildningar, föreläsningar samt alla transporter i USA. Vi bor på campus på University of Texas.Är du som spelare intresserad av att delta i detta så fyll i en ansökningsblankett och skicka till kansliet. Blanketten skickas via mejl till kansliet@amerikanskfotboll.com alternativt till våran postadress. Ansökan ska vara inne senast den 15:e februari. Är du som tränare/ledare intresserad av att delta, kontakta kansliet.Ansökningsblankett U15

Ansökningsblankett U17Vi rekomenderar alla som söker att arbetaför att klara av de fyskrav vi har för ungdomslandslagen. Detta är för att kunna få ut så mycket som möjligt av veckan. Klicka här för fyskraven.Kravet för att få vara med under U17 veckan är att du som spelare tar ne plats eller försöker ta en plats i Distriktslaget som deltar i DM-Cup. DM-Cup spelas 29/6-1/7.

Förra sommaren genomfördes International Development Week för första gången och det blev en succe för alla inblandade.

Klicka här för att läsa om den veckan.Har ni frågor om arrangemanget så hör gärna av er till kansliet.MVH

Fredrik Haraldson

SAFF

08-627 46 46

Offline

 
  • Index
  •  » U15
  •  » ULU U15 och ULU U17 till Austin, Texas

Sidfot

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson